Глава держави видав Указ щодо забезпечення реалізації прав дітей в Україні

Глава держави видав Указ щодо забезпечення реалізації прав дітей в УкраїніЗ метою створення належних умов для забезпечення реалізації прав та законних інтересів дітей, зокрема дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вирішення актуальних завдань у сфері охорони дитинства Президент України Віктор Янукович видав Указ «Про питання щодо забезпечення реалізації прав дітей в Україні».

Своїм Указом Глава держави постановив Кабінету Міністрів України, низці міністерств та відомств ужити невідкладних заходів щодо активізації діяльності центральних та місцевих органів виконавчої влади, спрямованої на поліпшення захисту особистих і майнових прав дітей, їх соціального захисту.

Зокрема, у документі наголошується на вжитті додаткових заходів щодо удосконалення роботи з підготовки потенційних опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів та відповідних соціальних працівників; посилення кадрового забезпечення служб у справах дітей та створення умов для їх ефективної роботи; забезпечення житлом багатодітних сімей тощо.

Завантажити Указ Президента України (ukaz-prezidenta-ukrayini-1163.doc [39.5 Kb][50] Завантажити Переглянути документ онлайн )



За матеріалами сайту – www.president.gov.ua
0
19 грудня 2011
3 508

Схожі публікації


Догори