Інтернаціонал Освіти розпочинає перший всесвітній фотоконкурс

Інтернаціонал Освіти розпочинає перший всесвітній фотоконкурсІнтернаціонал Освіти оголосив про проведення першого всесвітнього фотоконкурсу, як один з етапів кампанії «Єднаймося заради якісної освіти».

Мета кампанії – показати умови викладання і навчання в різних країнах світу.

Таким чином Інтернаціонал Освіти хоче продемонструвати важливість якісної освіти на прикладі різноманітних ситуацій, що склалися в різних куточках світу, при цьому приділяючи увагу шанобливому відношенню до вчителів, викладачів, студентів та учнів.

Фотографії, які надсилатимуться до участі у конкурсі, також повинні відображати важливість вчительської праці, навчального середовища або інструментів навчання.

Інтернаціонал Освіти відбере фотографії, які найкраще відображають елементи, описані вище, та організує виставку у своїй штаб-квартирі в Брюсселі, яка відбудеться одночасно із завершальними заходами кампанії «Єднаймося заради якісної освіти» та з нагоди Всесвітнього дня вчителя 5 жовтня. Деякі з фотографій увійдуть до фотоальбому, який буде передано Генеральному секретарю ООН Пан Гі Муну.

Фотоконкурс завершиться розіграшем і врученням призів переможцям!

Детальніше про конкурс – на сайті Інтернаціоналу Освіти.

Міжнародний відділ ЦК Профспілки

Схожі публікації


Догори