Низку важливих питань розглянули на плановому засіданні Ради молоді

Планове засідання Ради молоді, яка працює та навчається Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України відбулося 6-го лютого 2023 року в режимі онлайн. 

Учасники заходу розглянули низку важливих питань, серед яких: обрання керівного складу Ради молоді, затвердження плану роботи Ради молоді тощо. Модератором заходу став Руслан Пархоменко, голова Ради молоді, заступник голови Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Розпочав засідання молодіжної ради Анатолій Стеценко, голова Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Вітальним словом він подякував присутнім за те, що вони доєдналися до розвитку молодіжної політики в профспілці освітян області та підкреслив важливість профспілкової роботи: «На нас покладають надії, що в тилу буде все нормально, ті, хто зі зброєю в руках захищають Україну. Тому ми маємо забезпечувати нормальну, робочу, ефективну, дружню атмосферу, аби все було для перемоги».

Під час зустрічі був затверджений план роботи Ради молоді на 2023 рік. Руслан Пархоменко зазначає, що план гармонізували з планом роботи обласної організації Профспілки: “Левову частку ми присвятили тим заходам, які пропонували члени ради молоді відповідно до потреб, які були окреслені на попередній зустрічі”. 

Також спілчани розглянули питання складу секцій здобувачів освіти та молоді що працює, прийняли рішення, про звернення до Президії комітету Черкаської обласної організації Профспілки розглянути питання про призначення делегатів на важливі посади у Раді молоді.

Відповідно до Положення про Раду молоді останньою було запропоновано призначити на посади:

  • секретаря – Зубіцьку Маргаріту Миколаївну, делегата від ППО Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка; 
  • уповноважених представників від регіональних організацій Профспілки: 
  • Черкаського району – Галицьку Анну Сергіївну, делегата від Черкаського районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України; 
  • Звенигородського району – Коваль Вікторію Дмитрівну, делегата від Звенигородського районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України; 
  • Уманського району – Григоренко Діонисія Вадимовича, делегата від Уманської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України; 
  • Золотоніського району – Кулик Тетяну Борисівну, делегата від Золотоніської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України. 

Крім того Рада молоді звернулася до Президії обкому з проханням розглянути питання про затвердження складу президії, де крім Голови й секретаря  Ради молоді та уповноважених представників регіональних організацій профспілки молодь долучила трьох представників закладів фахової передвищої та вищої освіти, зокрема: Зінченко Юлію Миколаївну делегата від ППО Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини, Васічкіна Ігоря Михайловича делегата від ППО Черкаського державного технологічного університету.

Сподіваємося на плідну та активну співпрацю молодіжок освітян області!


Черкаська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори