Вітання кращим педагогам Франківщини

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» – загальнодержавний захід, спрямований на виявлення та підтримку творчої праці педагогічних працівників у процесах становлення та розвитку національної системи освіти. Практика його проведення в нашій області засвідчила зацікавленість освітян у такій формі підвищення професійного рівня.

Цього року вчительські змагання проводились за номінаціями: «Захист України», «Основи здоров’я», «Початкова освіта», «Фізична культура».

Нещодавно у приміщенні Католицького ліцею святого Василія Великого відзначили освітян, котрі перемогли в найпрестижнішому педагогічному конкурсі.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання пом’янули всіх, хто віддав життя за Україну, подякували Захисникам і Захисницям за можливість жити та працювати.

Переможців привітала голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації, доктор наук з державного управління Світлана Онищук. Очільниця відзначила професійність прикарпатських педагогів, подякувала їм за внесок у розвиток освіти, за захист нашої держави зі зброєю в руках, за виклики, з якими вони успішно справилися, за чуйність і доброту до кожної дитини.

«Сьогодні мені надзвичайно приємно вітати чотирьох педагогів, котрі стали переможцями першого етапу конкурсу і надалі представлятимуть Прикарпаття у Києві, – звернулася керівниця області. – Бажаю міцного здоров'я, невичерпної енергії, сил, Божого благословення».

Голова оргкомітету, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Віктор Кімакович наголосив: «Основне завдання педагога – вчити дітей, і ми це робимо добре. А вчителі, у свою чергу, удосконалюються, стають кращими. І конкурс цьому доказ».

Також конкурсантів й усіх присутніх привітав Андрій Шпільчак, методист Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, молодший сержант, командир відділення, командир бойової машини взводу технічної розвідки 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. За дорученням командування він вручив колективу Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в особі ректора Романа Зуб’яка орден «Бойовий волонтер України».

Дипломами переможця, грошовими преміями відповідно до Розпорядження Івано-Франківської обласної військової адміністрації за зайняте І місце нагородили:

  • Богдана Когута, учителя предмета «Захист України» Калуського ліцею № 10 Калуської міської ради;
  • Христину Буждиган, учителя основ здоров’я Івано-Франківського ліцею № 24 Івано-Франківської міської ради;
  • Ірину Крутко, учителя початкових класів ліцею № 18 Івано-Франківської міської ради;
  • Богдану Олійник, учителя фізичної культури Отинійського ліцею Отинійської селищної ради.

Окрім того, нагородження переможців та учасників першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» провели: ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, заступник голови оргкомітету першого туру Роман Зуб’як; директор Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти, голова постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань освіти, науки, спорту та молодіжної політики Богдан Томенчук; голова Івано-Франківської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Зоряна Король; начальник управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області Любов Касіян; начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти департаменту освіти і науки облдержадміністрації Лілія Сачовська.

 

За матеріалами – 

Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти

Схожі публікації


Догори