Вінниця: нарада та засідання президії комітету облорганізації Профспілки

25 жовтня 2023 року відбулися чергове онлайн засідання президії та нарада голів членських профорганізацій комітету Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Голова облорганізації Профспілки С.Г. Пугачов здійснив аналіз проекту бюджету на 2024 рік, розповів про внесення змін до бюджету облорганізації Профспілки в статті оздоровлення.

Юрисконсульти О.А. Кутик та Т.А. Гиренко проінформували про зміни в трудовому законодавстві, а саме – Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей використання відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами», «Положенням про атестацію змінено підходи до атестації педагогічних працівників, які не мають повної вищої освіти».

Заступник голови облорганізації Профспілки С.В. Горобець проінформувала про  «Подання відомостей про працівників, які належать до профспілок та/або підлягають обов’язковим медичним оглядам».

Юрисконсульт Т.А. Гиренко надав інформацію про реєстрацію в системі «Електронний суд»

Експерт з регулювання соціально-трудових відносин Т.С. Кувшинова провела аналіз щодо завершення бюджетного року та проекту бюджету на 2024 рік. 

Під час засідання президії виділено профспілкову виплату на суму 270 500 грн, з яких – 198 000 грн спілчанам, члени родини яких загинули або були важко поранені під час и в ЗСУ, а також виділено 72 500 гривень допомоги спілчанам у зв’язку з важкими хворобами.

 

Вінницька обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори