Вінниця: розширене засідання президії та нарада голів членських профорганізацій

20 березня 2024 року відбулися розширене засідання президії та нарада голів членських профорганізацій комітету Вінницької облорганізації Профспілки працівників освіти і науки.

Відкрив президію голова облорганізації Профспілки Сергій Пугачов. 

Перше питання, яке розглядалося – це надання профспілкової виплати членам Профспілки, у яких члени родини загинули або були важко поранені під час служби в ЗСУ та членам Профспілки у зв’язку з важкими хворобами. Так, загалом було надано допомоги на загальну суму 194 000 грн, з яких 101 тисяч гривень саме членам Профспілки в яких загинули, безвісти зникли або були поранені члени родини в зоні в бойових дій. 

Під час наради голова облорганізації Сергій Пугачов проінформував голів членських профорганізацій про подальші дії організаційних ланок Профспілки при застосуванні постанови Кабінету Міністрів України від 5.03.2024 №245 в частині припинення надання освітньої субвенції на фінансування малочисельних шкіл та інших питань її розподілу між місцевими бюджетами, а також про питання щодо проведення звітно-виборної кампанії в облорганізації Профспілки.

Обговорювалося питання щодо особливості розподілу освітньої   субвенції у 2024 році, про зміни в трудовому законодавстві тощо.

 

Вінницька обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори