Путівки не подорожчали, а якість зросла

Путівки не подорожчали, а якість зрослаУ липні 2011-го табір «Лісотехнік» на чорноморському узбережжі Рибаківки на Миколаївщини здобув державний статус дитячої оздоровниці I-го рівня. Ця соціальна установа Львівського національного лісотехнічного університету комісією Міністерства освіти, науки, молоді та спорту України визнана такою, що не поступається рівнем виховних, оздоровчих заходів і побутових умов славнозвісному «Артекові» та «Молодій гвардії».

Такого знаку якості ще не здобув жоден табір Львівщини. Проте, не лише це радує батьків, а й те, що, як зазначають профлідери лісотехнічного Анатолій Бойко та Ігор Гайдук, за рахунок економії внутрішніх витрат, директор табору Володимир Гевал зумів утримати на минулому рівні ціни на путівки. Й сьогодні вона дорівнює 100-140 гривень за добу.

Спільними з профспілковою організацією та ректоратом зусиллями лісотехніки збагатили інфраструктуру літньої оздоровниці. Цьогоріч навіть відкрили колибу-читальню, відкривають три нові будиночки на 45 місць.

Табір зможе прийняти понад триста відпочивальників, сто з яких – сім’ї та діти спілчан Львівського лісотехнічного університету.

Передбачається чотири табірні зміни з 1 червня, кожна – тривалістю 21 день.

Оздоровниця володіє чи не найрозкішнішою територією і пляжем. Допомагають доводити табір до високих стандартів понад 80 працівників установи, молоді волонтери.

Комфорт у «Лісотехніку», створюють 33 вихователі – досвідчені і молоді педагоги – студенти Дрогобицького педуніверситету, які вміють зробити дозвілля своїх вихованців, активним, змістовним та спортивно-розважальним.

У наданні можливостей для розмаїття літнього відпочинку, розповідає голова студентського профкому Львівського національного лісотехнічного університету Ігор Гайдук, співпрацюємо з колегами Львівського національного університету імені Івана Франка – вони до нас на Чорноморське узбережжя, ми до них – на Закарпаття в Чинадієво. Гуртом легше економічну кризу долати і зробити літнє оздоровлення спілчанам доступним та комфортним.

О. Подолян, Львівська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори