Тернопіль – Катовіце: обмін досвідом

Тернопіль – Катовіце: обмін досвідомНа запрошення вчительської профспілки Польщі (ZNP Zarzad Okregu Slaskiego) 26-27 квітня поточного року делегація від освітян Тернопільщини взяла участь в Загальнопольській конференції «Суспільні, педагогічні і організаційні дилеми впровадження освіти «Освіта – культурний спадок в регіоні Сльонська Цєсшинського» а також в XXVІІІ Учительських Днях Пам’яті і Миру.

Тернопільська делегація відвідала колишній концтабір Освенцім і поклала квіти до Стіни страти, а також Бжезинку, де відбувся мітинг-реквієм, приурочений пам’яті учителів, яких страчено в концентраційних таборах

Ми відвідали два навчальні заклади – механічний технікум в Устроні та школу гастрономічно-готельного бізнесу у Віслі, з якими уклали угоди про співпрацю Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя та Тернопільський кооперативний торговельно-економічний коледж відповідно.

Обласна організація профспілки працівників освіти і науки України поновила дію угоди від 23.09.2004р. про співпрацю і співробітництво з відділом профспілки польських вчителів Сілезького воєводства з центром у Катові́це.

Обговорення спільних питань, обмін думками, складання планів майбутніх зустрічей продовжилося у невимушеній обстановці біля «Ogniska» (ватри), організованої ZNP біля будинку відпочинку вчителів в Устроні.

Тернопільська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України запросила делегацію польських вчителів в Україну з перспективою продовження дружніх стосунків та розширення кола організацій та установ освіти для співробітництва, обміну делегаціями працівників, студентів та учнів.


Тернопільська обласна організація Профспілки


Тернопіль – Катовіце: обмін досвідомТернопіль – Катовіце: обмін досвідом

Тернопіль – Катовіце: обмін досвідомТернопіль – Катовіце: обмін досвідом

Тернопіль – Катовіце: обмін досвідомТернопіль – Катовіце: обмін досвідом

Схожі публікації


Догори