Ми їх шануємо

Ми їх шануємоВ рамках районного освітянського проекту «Ми їх шануємо. Ми їх пам’ятаємо» відділом освіти Смілянської РДА, методичним кабінетом та районною організацією Профспілки було проведено педагогічну зустріч «Від усієї душі», яка відбулася під гаслом «Пізнай себе і роби свою справу успішно».

Під час проведення заходу було вшановано творчих, найкращих із кращих учителів, які своєю працею примножують славу освіти Смілянщини та возвеличують статус учителя в суспільстві.

На зустрічі були присутні начальник відділу освіти РДА Підмогильна В.М., голова районної орагнізації Профспілки Плясунова Н.Г., завідуюча районним методичним кабінетом Самарська М.О., директори шкіл, профактив, учителі району, які у 2012-2013 навчальному році підготували переможців обласного та Всеукраїнського рівнів олімпіад, конкурсів, фестивалів, виставок, змагань.

У затишному святково прибраному залі Балаклеївської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 ім.Є.Гуглі на почесні місця учителів супроводжували кращі учні цієї школи, а ведучі – Скляренко А.Ю., керівник гуртка ЦДЮТ та Плясунова Н.Г., голова ради Профспілки представили учителів та їх досягнення. Теплі слова про своїх наставників сказали учні-переможці.

Учасники зустрічі – Расулова В.І., Шулежко А.В., Одородько Ю.С. взяли участь в інтерактивному опитуванні: що таке успіх, успішний педагог – це який педагог, як досягти успіху.

У залі панувала атмосфера добра, щирості, вдячності та любові, звучали пісні та подяки, а учні дарували танцювальні композиції, квіти.

На завершення заходу зі словами вдячності до присутніх звернулася Підмогильна Вікторія Миколаївна, начальник відділу освіти, яка зачитала наказ про нагородження грошовою винагородою учителів-переможців. Щиро дякувала за творчу учительську працю, дарувала квіти, бажала всім успіхів та нових творчих досягнень голова районної профспілкової організації Плясунова Ніна Григорівна.

Щирість, добро, повага та любов панували цього дня у святковій залі. Педагогічні зустрічі «Від усієї душі» налаштували всіх присутніх на майбутні перемоги та успіх.

Президія Смілянської районної організації Профспілки
працівників освіти та науки України


Ми їх шануємо    Ми їх шануємо

Ми їх шануємо    Ми їх шануємо

Схожі публікації


Догори