Вшанування освітянки – ветерана педагогічної праці

Вшанування освітянки – ветерана педагогічної праціТеплого осіннього дня в Суботівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, що на Черкащині, зібралися колектив навчального закладу, громадськість села, району, щоб привітати з 90-річчям шановану на Чигиринщині людину – ветерана педагогічної праці Ганну Василівну Каплоуху.

Педагогічний колектив школи на чолі з директором школи О.І. Мінською за спогадами і фотоматеріалами Ганни Василівни відтворив життєвий шлях і педагогічну діяльність Людини, Педагога, яка 45 років свого життя віддала навчанню і вихованню дітей. Вона щедро обдаровувала учнів теплом і ласкою, навчала бачити і чути серцем, знати, любити і пам'ятати та творити добро. Свого улюбленого учителя пам’ятають і шанують колишні учні, які і до цього часу звертаються до неї за порадою.

Хоч ця щира, неспокійної вдачі жінка давно на заслуженому відпочинку та завжди у вирі життя рідної школи, свого села, односельців. Ганна Василівна 10 років очолює ветеранську організацію села, оточує турботою людей поважного віку, проводить велику роботу по патріотичному вихованню молоді.

Зі словами щирої вдячності та привітанням з ювілеєм до Ганни Василівни звернулися: начальник відділу освіти Чигиринської райдержадміністрації В.П. Коркоць, голова районної організації Профспілки працівників освіти В.М. Мерешко, депутат районної ради І.І.Малий, сільський голова І.П.Гришко, голова районної ветеранської організації В. С.Ключко.

Залишивши свої важливі справи, доземно вклонитися та побажати доброго здоров'я і активного довголіття своїй дорогій учительці Ганні Василівні Каплоухій приїхали вдячні учні: голова Черкаського обкому Профспілки працівників освіти і науки України О.Д. Жалдак, голова обласної організації Товариства Червоного Хреста І.І. Гретченко, ветеран педагогічної праці, колишній начальник відділу освіти Чигиринського району С.А. Коцуренко.

І був іменинний пиріг,було безліч квітів, подарунків, щирих привітань, лунали задушевні пісні у виконанні її учнів-односельців.

У цей же день ювілярка взяла участь в урочистих заходах, що проходили в рамках підготовки до 60-річного ювілею Черкаської області. На сцені районного Будинку культури, разом із шанованими жителями Чигиринщини Г.В. Каплоуха приймала естафету від Кам’янського району «Черкащина. Віхи шістдесятирічної історії» – 26-метровий рушник, на якому вже вишиті характерні орнаменти багатьох куточків Черкаського краю та альбом-літопис, на сторінках якого відображені визначні події та видатні постаті шістдесятирічної історії області.

Чигиринська районна рада Профспілки


Вшанування освітянки – ветерана педагогічної праціВшанування освітянки – ветерана педагогічної праці

Вшанування освітянки – ветерана педагогічної праціВшанування освітянки – ветерана педагогічної праці

Схожі публікації


Догори