У Чернігівській області проведено перший веб-семінар на профспілкову тематику

У Чернігівській області проведено перший веб-семінар на профспілкову тематикуЗ кожним роком Інтернет-технології глибше проникають в життя людини. Вже зараз через Всесвітню мережу проводяться численні конференції, вебінари, лекції, тренінги, наради.

Чернігівська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України також не стоїть осторонь сучасних технологій. Після комп'ютеризації райкомів Профспілки та відкриття сайту обласної організації настала черга запровадження дистанційних форм навчання.

Наприкінці січня за сприяння Навчально-методичного центру профспілок була відпрацьована технологія проведення вебінару та розроблена інструкція для учасників навчання. Після підготовчої роботи відбувся власне сам онлайн семінар «Новини законодавства, що стосуються діяльності профспілкових організацій у 2014 році».

За допомогою організованої веб-трансляції голови та бухгалтери структурних ланок Профспілки змогли побачити та почути виступи Тетяни Матвеєвої – голови Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, Володимира Ковальчука – юриста Навчально-методичного центру профспілок та Наталії Кисельової – головного бухгалтера комітету обласної організації Профспілки.

Паралельно з виступом, учасники навчання могли бачити на своїх моніторах слайди з інфографікою стосовно тематики вебінару. Наприкінці вебінару профспілкові лідери мали змогу поставити свої питання в текстовій формі та почути вичерпні відповіді.

Нова сучасна форма проведення навчання була добре сприйнята та високо оцінена профспілковими лідерами за критеріями оперативності, зручності, простоти. Чернігівська обласна організація Профспілки вже має плани щодо подальшої організації дистанційного навчання профспілкового активу, проведення он-лайн конференцій та зустрічей з колегами з інших країн.

Віталій Копиш, Чернігівська обласна організація Профспілки



У Чернігівській області проведено перший веб-семінар на профспілкову тематикуУ Чернігівській області проведено перший веб-семінар на профспілкову тематику

Схожі публікації


Догори