В Київському університеті імені Бориса Грінченка урочисто підняли прапор ЄС

В Київському університеті імені Бориса Грінченка урочисто підняли прапор ЄС21 березня 2014 року відбулася історична подія – доленосна для всієї України: на саміті країн-членів Європейського союзу підписано політичну частину Угоди про асоціацію між Україною і ЄС.

Кожний свідомий українець своїм стремлінням і активними вчинками зробив свій внесок у звершення цієї події. Нехай це буде першим кроком на шляху до стабілізації ситуації в нашій країні, ствердження європейських цінностей у суспільстві та гарантом нашого подальшого розвитку!

З цієї нагоди в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулося урочисте підняття прапору Європейського Союзу. У церемонії взяли участь представники усіх структурних підрозділів Університету та ректорат на чолі з ректором Віктором Огнев'юком.

Під гімн Європейського Союзу студенти університету, які від першого дня вийшли на Євромайдан і до останнього дня брали найактивнішу участь у цій боротьбі, пронесли прапор крізь коридор, утворений студентами з золотими кульками-зірками до флагштоку та підняли прапор.

Відтепер поряд з прапорами України, Києва і Університету завжди майорітиме стяг Європейського Союзу!

Київська міська організація Профспілки


В Київському університеті імені Бориса Грінченка урочисто підняли прапор ЄС В Київському університеті імені Бориса Грінченка урочисто підняли прапор ЄС

Схожі публікації


Догори