У КНУ імені Тараса Шевченка для всіх охочих організовано навчання з надання першої медичної допомоги

У КНУ імені Тараса Шевченка для всіх охочих організовано навчання з надання першої медичної допомогиЗ ініціативи Комісії профкому по роботі зі студентами в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка для всіх охочих організовано навчання з надання першої медичної допомоги.

28 березня відбулася вже друга лекція та практичні заняття з надання першої медичної допомоги ймовірним потерпілим. Їх провели керівник Печерської районної організації товариства Червоного Хреста Лариса Харченко та волонтер з історичного факультету, член Товариства Червоного Хреста Олексій Чередніченко.

Студенти з різних факультетів та інститутів університету мали можливість ознайомитися з загальними правилами надання першої допомоги, основними групами заходів, що її складають, та усвідомити її виключне значення для збереження життя людини.

Студенти мали змогу власноруч застосувати навички у змодельованій ситуації, що потребує надання першої допомоги, та закріпити вивчену послідовність дій на практиці.

Добровільні університетські курси з надання першої допомоги потерпілим викликали жвавий інтерес і відгук у студентському середовищі.

Профком Київського національного університету імені Тараса Шевченка


У КНУ імені Тараса Шевченка для всіх охочих організовано навчання з надання першої медичної допомогиУ КНУ імені Тараса Шевченка для всіх охочих організовано навчання з надання першої медичної допомоги

Схожі публікації


Догори