Шляхи розвитку профспілкового руху: сучасні виклики

Відповідно до плану роботи Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України 13-14 вересня 2016 року проведено  семінар для голів організаційних ланок обласної організації  Профспілки.

Програма семінару була насиченою, поєднувала лекційно-аудиторну роботу, практичні елементи. Заняття проходили у формі постійного спілкування доповідачів і аудиторії, що дало можливість колегам обмінятися досвідом та подискутувати.

Голова обкому Профспілки Галина Бєлікова у своєму виступі окреслила основні завдання для виборних органів Профспілки, які полягають насамперед, у збереженні цілісності та єдності організаційних ланок Профспілки, активній участі у бюджетному процесі та у формуванні достатніх обсягів фінансування освіти на місцях, недопущенні руйнації системи освіти, а також контролю за дотриманням норм законодавства.

Запрошена до заходу  директор  Дніпропетровського філіалу  редакції журналу «Вісник» Фіскальної служби України  Надія Вовк змістовно розповила  про правові аспекти діяльності організацій  Профспілки щодо підтвердження статусу неприбутковості в державних органах та податкових новацій.

З цікавими лекціями виступили  спеціалісти апарату обкому Профспілки.

У форматі круглого столу  відбулася дискусія щодо реформування освітнього процесу та ролі профспілок у ньому.

Учасники заходу  досить схвально оцінили організаційні та змістовні складові семінару.

 

Дніпропетровська  обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори