Вітання від студентів коледжу людям старшого покоління

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. Цей день покликаний звернути увагу всього людства на глибоку повагу до старшого покоління.

Студенти Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій Чернігівського національного технологічного університету на чолі із головою студентського профкому Ларисою Буйною також не могли залишитися байдужими до цього ветеранів, адже повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Профспілкові активісти подарували концертну програму,  теплі слова вдячності та часточку своєї душі людям  похилого віку, якими опікується територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Деснянської районної у місті Чернігові ради

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення одного дня на рік, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

 

Лариса Буйна, 

голова ППОС Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій Чернігівського національного технологічного університету

Схожі публікації


Догори