V конкурс вчительських творчих родин Вінниччини «Від землі, від роси, від любові…»

Традиційно на початку зими відбувся V обласний конкурс вчительських творчих родин «Від землі, від роси, від любові…», який пройшов у актовій залі Вінницького обласного Будинку культури учителя 13 грудня ц.р..  Конкурс проводився в 2 номінаціях – сценічне та виставкове мистецтво. Змагалися у своїх творчих уміннях  20 творчих освітянських родин  області. Перед початком конкурсу з вітальними словами  виступив  голова обласної організації Профспілки працівників освіти С.Г. Пугачов.

У номінації виставкове мистецтво ІІІ місце розділила родина Лисунець, Липовецького району та родина Косташенко Крижопільського району, ІІ –розділила родина Солодких м. Жмеринка та Янчуків Козятинського району, І – родина Сірантів Могилів – Подільського району.

У номінації сценічне мистецтво ІІІ місце розділила родина Маласаїв Літинського району та родина Кашинських Жмеринського району, ІІ місце  отримала родина Котовських Козятинського району, І – родина Жовтобрухів Липовецького району.

 Заступник голови обласної організації Профспілки працівників освіти і науки С.В. Горобець вручила Почесні грамоти та грошові премії від облорганізації Профспілки. За І місце премія становить 1200 гривень, ІІ – 1000 гривень та ІІІ – 800 гривень!

Вітаємо переможців!

 

Вінницька обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори