Обком вшановує столітній ювілей освітянки!

Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти щиросердечно вітає шановну Євгенію Григорівну Панько – вчителя початкових класів – зі славним ювілеєм – 100 років від дня народження і низько вклоняється за відданість освітянській справі, за недоспані ночі і серце, віддане дітям! 22 квітня 2017 року освітянка відсвяткувала столітній ювілей!

Стати вчителем – це була її мрія ще з дитинства. А здійснилася вона в 1934 році, коли вона закінчила робфак під у м. Дядьково (Росія).

Після закінчення працювала в селі Псурь до 1941 року вчителем початкових класів. Потім переїхала до батьків в Артемівськ Донецької області. В 1944 році переїхала в с. Давидени Чернівецької області, де продовжувала педагогічну діяльність. Тут одружилася з Василем Васильовичем Панько – викладачем педучилища.

У 1952 році сім’я переїхала до Запоріжжя, де Євгенія Григорівна працювала в ЗОШ №82, 29, 61, 92, 4 інтернаті, ЗОШ №87. До 80 років вона працювала вчителем початкових класів.

Загальний педагогічний стаж Євгенії Григорівни складає 65 років. За ці роки вона навчила сотні вихованців. А також виростили і виховали з чоловіком двох дітей. Має трьох онуків та двох правнуків. І сьогодні не дивлячись на цю прекрасну ювілейну дату Євгенія Григорівна оптимістка, активна учасниця хору ветеранів і прекрасно себе почуває. А запорука цього – велика любов до дітей, до самого життя.  

Обласна організація Профспілки працівників освіти щиросердечно вітає шановну Євгенію Григорівну з ювілеєм і передає найкращі вітання!

Зичимо Вам і всій Вашій родині міцного здоров’я, довголіття, добра і добробуту, миру і злагоди. В оселі хай завжди сяє сонечко і буде тепло дружніх сердець!

Многая літа!

Шана й повага великому педагогу від Запорізької обласної організації Профспілки! 

Прес-служба обласної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори