Справжнє мистецтво – бути вчителем, вихователем, наставником

У актовій залі Будинку творчості дітей та юнацтва зібралося чимало людей на засідання клубу «Ветеран» Кам’янської районної організації Профспілки працівників освіти і науки за тематикою «Поетична осінь».

Освітяни, колеги, друзі, однодумці прийшли привітати з 90-річчям від дня народження Федора Петровича Людного – ветерана педагогічної праці, відмінника народної освіти, вчителя-історика, полковника у відставці, інваліда Великої вітчизняної війни, почесного краєзнавця України, почесного члена Черкаської обласної організації товариства «Знання», кращого робсількора області, почесного громадянина м. Кам’янки, лауреата районної премії імені Марії Шкаліберди (2006, 2016 роки).

Федір Петрович став прикладом мужності і незламності не тільки для своїх учнів, але й для кожної людини, яка його знає.

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Усі присутні дякували ветерану за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Від щирого серця бажали ювіляру міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті у мирі, любові та злагоди.

Організатором даного заходу стали Кам’янської районної організації  Профспілки працівників освіти і науки та районна рада ветеранів педагогічної праці на чолі з її керівником Валентиною Автономівною Македонською.

 

О.Г.Шамрай,

голова Кам’янської районної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори