На Тернопільщині укладено нову Угоду про співпрацю

29 вересня 2017 року, укладено Угоду про співпрацю між управлінням Держпраці у Тернопільській області та Тернопільською обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки України. Її підписали начальник управління Держпраці Наталія Олександрівна Рус та голова обласної організації Профспілки Людмила Іванівна Мокей.

Предметом цієї Угоди є співпраця Сторін у здійсненні державного нагляду (контролю) та громадського контролю за дотриманням гарантованих Конституцією та іншими законами України прав працівників з метою виявлення порушень законодавства з охорони праці, гігієни праці, законодавства про працю, зайнятість населення, про колективні договори і угоди, нормативних актів з питань освіти, вжиття заходів щодо їх усунення та проведення профілактичної роботи, попередження виявленим порушенням в установах та закладах освіти, де діють первинні профспілкові організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Після підписання Угоди голова обласної організації взяла участь у роботі колегії управління Держпраці, у ході якого розглянуто питання щодо стану охорони праці у навчальних закладах області та їх готовності до безпечного функціонування в осінньо-зимовий період.


Тернопільська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори