Правові інспектори праці профспілок підвищують свою кваліфікацію

9 жовтня 2017 року у Києві на базі Академії праці, соціальних відносин і туризму Федерації професійних спілок України розпочалося навчання правових (головних правових) інспекторів праці профспілок та громадських інспекторів праці з числа спеціалістів з правових питань, юрисконсультів членських організацій ФПУ.

Підвищити свою кваліфікацію прибули інспектори праці – представники галузевих профспілок, територіальних об’єднань організацій профспілок Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Рівненської, Хмельницької областей.

Від Профспілки працівників освіти і науки України участь у навчанні беруть – Валентин Паливода, головний юрисконсульт ЦК Профспілки; Георгій Антипчук, юрисконсульт – правовий інспектор праці Рівненської обласної організації Профспілки; Степан Кушик – юрисконсульт Ради Тернопільської обласної організації Профспілки;  Андрій Швець, юрисконсульт Дніпропетровської  обласної організації Профспілки.

У рамках навчання планується проведення практичного семінару на тему: «Координація дій Держпраці та її територіальних органів з інспекторами праці профспілок» за участі працівників апарату Держпраці та інспекторів праці Головного управління Держпраці у Київській області.

Обговорюватимуться питання щодо особливостей діяльності Держпраці в сучасних умовах та практичні аспекти поєднання державного і громадського контролю за додержанням законодавства про працю.

Упродовж тижня профспілкові юристи здобудуть нові знання та навички, які застосовуватимуть в практичній роботі, поділяться своїм унікальним досвідом, отримають новий заряд енергії для здійснення благородної місії захисту прав людини праці, попередження та усунення порушень законодавства про працю.

Навчання профспілкових юристів продовжуватиметься тиждень і завершиться оцінюванням та врученням відповідних посвідчень про підвищення кваліфікації.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори