На Волині обрали «Міс університету – 2017»

13 грудня 2017 року у РЦ «Промінь» відбувся ювілейний, десятий конкурс краси «Міс університету – 2017».

Участь у шоу взяли 14 учасниць із різних факультетів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Це грандіозне культурно-мистецьке, інтелектуальне й естетичне свято організували і підготували Первинна профспілкова організація студентів Лесиного вишу в партнерстві та за спонсорської підтримки департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради, «SkyBar», «Solovey video production», модельних агенцій Grace Model House та Марини Занюк, Продюсерського центру «Шанс-Music», ГО «Волинський актив молоді» та низки підприємств і фірм.

Учасниці боролися у декількох конкурсах, серед яких «Представлення», де дівчата дефілювали в колекції відомого дизайнера Андре Тана. Під час конкурсу «Україночка» конкурсантки виступили у вбранні бренду «Едельвіка».

Найяскравішим та найбільш очікуваним був конкурс купальників, під час якого дівчатка вийшли в чудовій білизні українського бренду «Ajour». А під час «Інтелектуального конкурсу» учасниці продемонстрували розум та кмітливість, дефілюючи у сукнях від «KUMA».

У конкурсі «Таланти» дивували глядачів піснями, запальними танцями, декламували вірші та писали картини на сцені.

Творцями гарного настрою цього святкового вечора стали гурти «Carlos bandos», «West wind», «Резус блюз» із Інною Кириченко, «Шанс-Music» із Сергієм Скулинцем, квартет «Лючано», креативна група «BaRak», молода та перспективна співачка Христина Олексюк, яка виграла зйомку кліпу до авторської пісні «Белые ресницы» та розміщення його в ефірі телеканалу «Music Box».

В результаті запеклої боротьби титул «Друга Віце-міс» отримала Гусенко Яна (Факультет історії, політології та національної безпеки), титул «Перша Віце-міс» здобула Слабецька Марія (Біологічний факультет), а корону та титул «Міс університету – 2017» виборола Ангеліна Дацюк (Факультет міжнародних відносин).  Приз глядацьких симпатій отримала Наталія Шпоняк (Факультет філології та журналістики).

Волинська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори