Інноваційна діяльність УДПУ відзначена нагородами на XI міжнародній освітній виставці

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини успішно представив свої досягнення на головній події освітньої галузі України – Дев’ятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018» та на Сьомій міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu», що відбулися 15-17 березня у Київському Палаці дітей та юнацтва.

Університет як переможець рейтингового виставкового конкурсу з-поміж 758 учасників із 25 регіонів України отримав Гран-Прі «Лідер міжнародної діяльності», золоту медаль у номінації «Модернізація змісту професійної підготовки та перепідготовки кадрів до праці в умовах Нової української школи» із врученням дипломів, а також здобув Сертифікат «Якість наукових публікацій» за показниками рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus.

За активну презентацію досягнень й інноваційних пошуків у реформуванні національної сфери освіти та науки УДПУ нагороджено дипломом Дев’ятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти». Почесною грамотою за активну організаторську та педагогічну діяльність із сталого зростання якості сучасної освіти нагороджено ректора університету Олександра Безлюдного.

Успішно пройшли презентації викладачів університету на тему «Освітньо-професійна програма підготовки бакалавра спеціальності 014.15 Природничі науки». Обговорювались питання методики формування змісту і структури фахової підготовки майбутнього вчителя природничо-наукових дисциплін до роботи в основній школі; структура професійно-орієнтованої і практичної підготовки вчителя природничо-наукових дисциплін на основі інтегративного підходу.

Високу оцінку підготовленій експозиції та університету за впровадження в життя інноваційних технологій дав президент НАПН України, доктор філософських наук, професор, академік Національної академії наук України, дійсний член (академік) Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень.

Профком Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Схожі публікації


Догори