Підписання Угоди – ще один крок соціального діалогу влади і профспілок

3 березня 2018 року підписано Угоду між департаментом освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації і Донецькою обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки України для забезпечення соціально-економічних і правових гарантій працівників галузі та осіб, що навчаються, забезпечення стабільної роботи установ освіти і науки області.

Донецька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України сьогодні є єдиною репрезентативною профспілковою організацією на обласному рівні, яка виступила з  ініціативою перед департаментом щодо розробки та ухвалення Угоди.

Вважаючи переговорний процес як найбільш перспективний та конструктивний вид соціального партнерства у вирішенні питань забезпечення трудових прав та соціально-економічних інтересів освітян, питанню підготовки проекту Угоди передували копітка праця та тривалі колективні переговори й консультації,

Директор департаменту Н.В. Оксенчук і в.о.голови обласної організації  Т.М. Заморська висловили сподівання на удосконалення соціального діалогу в процесі реалізації колективно-договірних зобов’язань  та готовність працювати в рамках соціального партнерства.


Донецька обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори