Регіональну угоду в Харківській області – підписано!

1 грудня 2016 року пройшов IV розширений пленум Харківської обласної організації профспілки, на якому розглядалося питання виконання Регіональної угоди між Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Харківською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки України на 2011-2015 роки.

На пленумі були присутні понад 250 учасників – члени комітету обласної організації профспілки, голови профспілкових організацій, начальники районних відділів (управлінь) освіти, керівники вищих навчальних закладів  I-II рівнів акредитації, професійно-технічних навчальних закладів, особи, відповідальні за роботу з колективними договорами від вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації та інші запрошені.

Сторони угоди прозвітували про свою роботу і зазначили, що багато питань вирішувалися шляхом переговорів, консультацій та пошуку прийнятних рішень, однак були й такі, які залишаються актуальними й на сьогодні. Учасники пленуму зауважили, що соціальний діалог є дієвим, коли сторони слухають та чують один одного.

Підсумком спільної роботи стало підписання директором Департаменту науки і освіти А.В. Бабічевим та головою Харківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Л.М. Дулуб Регіональної угоди між Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації і Харківською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки України на 2016-2020 роки, яка стане підґрунтям для поліпшення умов праці і сигналом до початку колдоговірної кампанії на місцях.

 

Харківська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори