«Джура – Вчитель» – патріотична гра

Ми-патріоти своєї країни,

Ми-люди майбутнього,

Всі ми єдині!

 

По-справжньому спекотно було в Азовському лісництві Нікольського району Донецької області! Ще не пережиті емоції після військово-спортивної національно-патріотичної дитячої  гри «Сокіл» – «Джура», а вже – новий феєрверк почуттів.

За ініціативою відділу освіти та фінансовій підтримці районної організації Профспілки працівників освіти і науки України пройшла вперше, мабуть, в Україні гра «Джура – Вчитель. 2018».

На свято були запрошені народний депутат України Д. Лубінец, представник Міністерства освіти і науки України А. Грива, директор департаменту освіти і науки Донецької ОДА Н. Оксенчук, в.о. голови Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Т. Заморська.

На святі було все: дружні команди, запальні пісні та танці, веселі змагання, творчі майстерні, смачна українська  кухня.

Педагоги зібралися для того, щоб позмагатися у силі, витривалості, креативності і довести всім, що вихованням молодого покоління займаються справжні патріоти, які поважають свою історію, люди, віддані своїй праці.

Особливо привабливими та змістовно цінними виявились завдання, вправи фізичного та інтелектуального характеру, розроблених на українських традиціях. До заходу кожна команда підготувала намети з виробами ужиткового мистецтва, які характеризують кожну школу району.

До участі були запрошені 16 команд загальних навчальних закладів, збірна команда дошкільних закладів, збірна команда голів сільських рад, команда відділу освіти, команда військовослужбовців.

Прекрасно проведений час!  Дорослі відчули себе на місці дітей і це здорово. Свіже повітря і краса рідного краю нікого не залишили байдужим.

Добра справа має право на життя! Традицію започатковано! Сподіваємося в наступному році зустрітися на обласних змаганнях «Джура – Вчитель. 2019» ! 

Людмила Нетреба, 

голова Нікольської районної організації Профспілки, 
Донецька область 

Схожі публікації


Догори