Відпустко, до побачення! До нових планів!

Як довго чекаєш відпустку та як швидко вона минає…Отож варто все спланувати і організувати відпочинок. Так ми і зробили. Ще у квітні 2018 року президія Смілянської районної організації Профспілки затвердила відповідну постанову, визначивши основні заходи та план дій щодо організації проведення літнього відпочинку та оздоровлення членів профспілки, їх дітей, родин. І одразу ж закипіла робота. Необхідно було промоніторити і вивчити пропозиції та побажання освітян щодо напрямків екскурсій, місць відпочинку, а головне, цінову політику варіантів оздоровлення. Вважаю, що нам це вдалося, а тому маємо приємні відгуки та спогади про літо 2018 року.

Як і завжди найбільшу і особливу увагу профспілковою організацією на всіх рівнях було приділено відпочинку дітей. Цього року за профспілкові кошти та батьківську плату у ДОТ «Мрія» у м. Черкаси  було оздоровлено 9 дітей працівників освітньої галузі району і 11 – у пришкільних таборах.

Вже стало доброю традицією у кінці навчального року за підсумками роботи дякувати керівникам закладів, заступникам, головам первинок та всім педагогам, організовуючи  для них свято педагогічної пошани «Гордість освіти Смілянщини» та одноденну екскурсійну поїздку найкращими місцями України.

Так, цього року 70 членів профспілки разом із начальником відділу освіти Василем Мельником, завметодкабінетом Аллою Забарною, головою районної організації Профспілки Ніною Плясуновою відвідали столицю.

36 членів профспілки (всього було 52 особи) разом із дітками та членами родин цього літа  подорожувати Закарпаттям. Такі події об’єднують профактив, колективи, см`ї. Так, цього року, майже у повному складі члени профспілки Балаклеївської спеціалізованої школи №1 імені Є.Гуглі на чолі із головою профкому Любою Возною піднялися на гору Гимба, до озера Синевир, оглянули Ужгород, Хуст, Мукачеве.  Не вперше подорожують разом профактив та родини із Тернівської, Сунківської, Макіївської Балаклеївської №2 шкіл. Вони вміють добре працювати, вони вміють і добре відпочивати!

Бажаючі працівники закладів освіти за підтримки профспілки цього року оздоровилися у пансіонатах Трускавця, Східниці, Хмільника. На узбережжі Чорного та Азовського морів відпочило 20 осіб. Зокрема, четвертий рік поспіль, президія районної організації Профспілки надає путівку для оздоровлення на Чорному морі особливому члену профспілки,  працівнику Ротмістрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, учаснику АТО Калині Сергію Васильовичу.

Відповідно постанови президії Смілянської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України №40 від 30.04.2018 всього на оздоровлення, екскурсійні поїздки, відпочинок членів профспілки та  членів їх родин вже здійснено виплат у межах 90 тисяч гривень.

Період відпусток завершується і якщо ви член профспілки працівників освіти Смілянщини, маєте бажання відвідати Закарпаття, оздоровитися на узбережжях Чорного і Азовського морів, у пансіонатах Трускавця, Східниці, Хмільника, звертайтеся. Спільно ми зможемо дібрати для вас найкращі варіанти для відпочинку, а також за рішенням первинної профорганізації закладу надамо матеріальну допомогу для часткової сплати вартості путівки.

Хочу особливо подякувати за співпрацю, взаємодію партнерам, які завжди організовують та допомагають провести процес оздоровлення для освітян-членів профспілки на найвищому рівні  – Жалдак О.Д. і працівникам Черкаського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України, Панченко С.Ф. і працівникам Черкаського обласного Будинку вчителя та ДОТ «Мрія», Гаврик Л.П. і працівникам туристичної фірми «Аміготур плюс», а також всім головам первинних профспілкових організацій закладів освіти Сміянщини.

Разом ми – сила!

Ніна Плясунова, 

Смілянська районна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори