Дозвілля та оздоровлення освітян Первомайського району

«Ми, освітяни Первомайського району Миколаївської області, будемо жити довго і щасливо, бо маємо змогу багато читати, слухати музику, танцювати і подорожувати».

У цьому році протягом травня, червня та серпня для п’яти профспілкових організацій було організовано 4 маршрути вихідного дня. Так, освітяни Кримківського ЗЗСО відвідали Вінницю; Чаусівського НВК №2 – Вінницю; Кінецьпільського ЗЗСО також побували у Вінниці; Зеленокошарського ЗЗСО та Степківського ЗЗСО відвідали Вілково й Ізмаїл.

Від Профспілки були виділені кошти на подорожі у сумі 50 000 гривень.

У червні за дольовою фінансовою участю Профспілки була організована 6-денна поїздка у Карпати. Члени профспілки відвідали «Мале Прикарпатське кільце», музей кінофільму «Тіні забутих предків», музей Івана Франка, музей гуцульського театру, Буковель, Верховину, Ворохту, Коломию. Цікавий екстремальний пішохідний тур Полонинсько-Чорногірськими Карпатами залишив незабутні враження в серцях наших спілчан. Полонини, мальовничі краєвиди українських та румунських Карпат, гірські потоки, мінеральні джерела – яка ж це краса нашої України! Враження неперевершені!

На високому рівні організовано оздоровлення членів Профспілки та їх дітей. Оздоровлено на обласній освітянській базі відпочинку «Зміна» в с. Рибаківка на березі Чорного моря 67 осіб у тому числі 35 дітей членів Профспілки. Від Профспілки виділено 20100 грн. на здешевлення вартості путівок.

Після гарного літнього відпочинку освітяни району готові з новими силами, енергією, творчим натхненням успішно працювати в новому навчальному році.

Первомайська районна організація Профспілки, 

Миколаївськ область 

Схожі публікації


Догори