75 років обличчям до людей: ювілей Донецького обкому

12 грудня 2018 року відбувся урочистий пленум, присвячений 75-річчю Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Відкрила  урочистий пленум та привітала всіх присутніх із  знаменною датою, пригадавши славетні сторінки діяльності, в.о. голови Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Заморська.

Привітати ювілярів прибули  почесні гості: Сідашева Тетяна Володимирівна, в.о. директора департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації; Калитинська Тетяна Іванівна, начальник відділу управління персоналом департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації, Ковальов Дмитро Вікторович, ректор Донбаської державної машинобудівної академії, голова ради ректорів ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації Донецької області, Макуха Олексій Миколайович, директор Краматорського машинобудівного коледжу, голова ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Донецької області, Хімчак Артур Борисович, начальник регіонального відділення Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області, Древаль Петро Петрович, голова Донецької обласної ради професійних спілок.

Керівників організаційних ланок обласної організації було нагороджено «Почесним знаком Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України», відзнаками  Федерації Профспілок України, Центрального комітету Профспілки, Донецької обласної ради профспілок, департаменту освіти і науки України Донецької ОДА.

З глибокою повагою учасники пленуму пригадали всіх тих, хто багато років свого життя присвятив Донецькій обласній організації Профспілки.

На честь 75-річного ювілею на адресу Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки надійшло безліч вітань.

В своїй доповіді Т.Заморська відмітила: « На моє глибоке переконання, немає іншої такої організації, як наша, яка, незважаючи на всі політичні та економічні бурі, що вирували і вирують в нашій країні, всупереч всім інсинуаціям та спробам розколоти, послабити її, продовжує залишатися єдиною, працездатною і молодою духом,яка продовжує залучати до себе все нових і нових соратників і однодумців, здатна генерувати нові ідеї і цілеспрямовано працювати над їх втіленням.

Такою організацією являється Донецька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України, пріоритетним завданням якої є здійснення представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників закладів освіти області-членів Профспілки»

75 років – це багато чи мало?

З огляду на історію -  це вагомий відрізок часу, за який було зроблено дуже багато справ з  соціального захисту працівників галузі, а з огляду на розвиток суспільства – 75 років – це дуже мало. Бо попереду-нові горизонти, перспективи, цілі!

Донецька обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори