Павлівський гай знову зустрічав освітян!

Працівники освіти Снігурівщини вкотре продемонстрували свою спортивну майстерність! Цього разу свою фізичну підготовку, витривалість та спритність освітяни загартовували в Павлівському гаю на районних туристичних змаганнях 29 та 30 квітня.

Свою наполегливість, фізичні та творчі здібності показали команди Снігурівської ЗОШ (опорної), Кобзарцівської філії, Широківської ЗОШ, Юріївської філії, Червонодолинської ЗОШ, Калинівського НВК та Василівської ЗОШ.

У підсумку непереможною знову є команда Широківської ЗОШ, залишаючи перше місце та перехідний кубок в стінах своєї школи. Друге місце цьогоріч вибороли працівники Юріївської філії. Третіми стали освітяни Червонодолинської ЗОШ.

Всі команди від райкому Профспілки отримали корисні подарунки для відпочинку, заслужені грамоти та відзнаки. Кожен учасник команд на змаганнях отримав задоволення від спортивної зустрічі та теплого спілкування в тісному колі колег.

Райком Профспілки вдячний командам за участь та висловлює подяку бригаді суддів, в число яких увійшли працівники БТДЮ, які об’єктивно та неупереджено оцінювали показові виступи освітян.

Снігурівська районна організація Профспілки, 

Миколаївська область 

Схожі публікації


Догори