«Мені важливі Закон і Справедливість»

У теплі  дні червня і липня дві районні профлідерки Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Наталія Антонівна Кузів та Олександра Гнатівна Погуц відзначають свої ювілейні уродини – полудень віку. Громадська організація, якій вони віддали понад п'ятнадцять років трудової діяльності, відзначила їх працю нагрудним знаком Федерації профспілок України «Профспілкова відзнака».

Голова Шевченківської районної організації  профспілки освітян Наталія Кузів та Мостиської – Олександра Погуц впродовж трудової діяльності були нагороджені грамотами обласної галузевої, Об’єднання профспілок Львівщини, подяками соціальних партнерів - Львівської обласної ради та державної адміністрації.

Голова Львівської обласної організації освітянської професійної спілки Марія Яцейко та її заступник Галина Долішня характеризують цих профлідерок як особистостей зі своєю твердою, послідовною позицією. Галина Мирославівна наголосила: «Мені пощастило побувати на лише у первинних організаціях цих профлідерок, але й познайомитися з їх найближчими».

Дружна родина Наталії Антонівни, батько-освітянин і син Андрій дуже пишаються нею. Спілчани ж цінують за те, що  в умовах альтернативної організації зуміла знайти спільну мову з освітянами, переконати, задіяти важелі мотивації перебування в потужній профспілці працівників освіти і науки  України. в гарячий літній час проводить активну літню оздоровчу кампанію для спілчан та їх дітей.

Розповідаючи про Олександру Гнатівну, підкреслила: «Її гідну, послідовну громадську і професійну позицію підкріплює надійний чоловічий тил – чоловік і двоє синів. Вони її люблять, розуміють, підтримують».

Нам вдалося оперативно зв'язатися і порозмовляти з головою Мостиської районної організації профспілки працівників освіти і науки  Лесею Погуц.

На запитання, що вважає найбільшим своїм досягненням у житті, не задумуючись, сказала: «Свою родину.»

А в роботі?

Розуміння і надійність колег. Мої сумніви розвіюють і підтримують внутрішню рівновагу найрідніші  для мене люди, відтак також і спілчани, що працюють спільно, пліч-о-пліч.  Не завжди легко і просто, але нам  повсякчас найважливіші - дотримання Закону і Справедливість. Це теж додає внутрішньої сили і рівноваги у житті.

Що ж, гадаємо, що більшість спілчан Шевченківської і Мостиської районних організацій Профспілки  за роки спільної праці на їх благо оцінюють непросту боротьбу, людську порядність і гідність.

Втім, чого гріха таїти, не кожен у  нинішніх умовах життя може дозволити собі таку моральну розкіш.

Шановні Наталіє Антонівно і Олександро Гнатівно! Нехай Вам і Вашим спілчанам ще багато років таланить на життєвому шляху! Многоліття Вам у здоров'ї і щасті під мирним небом України!

Вас щиро вітають Ваші колеги і редакція газети «Життя і праця».

Ольга Лобарчук, Львів 

Схожі публікації


Догори