75-річчя створення Волинської обласної організації Профспілки

28 листопада 2019 року у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулося святкування 75-річчя створення Волинської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки. На відзначення цієї події зібралися голови первинних міських, районних організацій Профспілки, начальники відділів та управлінь освіти, територіальних громад.

Запрошеними гостями були: заступник голови Профспілки працівників освіти і науки України Любов Гарбаренко, заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, перший заступник голови обласної Ради Юрій Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, голова Федерації профспілок Волинської області Іванна Дубинка-Філозоф.

Із вступною промовою виступив голова Волинської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Василь Грановський, розповівши про історію профспілкового руху області. Він зазначив: «Волинська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки – впливова громадська організація, яка об’єднує у своїх рядах близько 50 тисяч працівників освіти, науки і студентів. Бути разом із людьми, захищати кожного спілчанина, перейматися проблемами галузі – кредо, що його здійснює організація  впродовж своєї історії – у всі часів, у різних суспільно-політичних умовах. 75 років – це вагомий відрізок часу з огляду історії, за який було зроблено багато справ, проте попереду нові цілі та завдання». 

З глибокою повагою керівник пригадав всіх тих, хто багато років свого життя присвятив Волинській обласній організації Профспілки.

На честь 75-річного ювілею на адресу Волинської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки надійшло безліч вітань.

Нагородами ЦК Профспілки працівників освіти і науки, Федерації профспілок України та області, грамотами облдержадміністрації, обласної Ради та обласної організації Профспілки були нагороджені кращі працівники Профспілки та соціальні партнери.

Із вітальними композиціями виступили: Олександр Чишій, учасник проекту «Голос діти», народний аматорський хор «Освітянка» Горохівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки, народний аматорський колектив «Передзвін» профспілок України Луцького Будинку вчителя, народний  аматорський колектив педагогів Палацу учнівської молоді  профспілок України «Сузір'я».

До ювілею організації було опубліковано книгу «Становлення профспілкової діяльності освіти Волині», а також інші друковані матеріали, з якими учасники заходу могли ознайомитися в музеї історії освіти Волині.

На вході учасників дійства чекала фотозона, де всі бажаючі могли зробити світлини на пам'ять.

Волинська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори