Планування роботи та пріоритетні завдання Луганської обласної організації Профспілки на 2021 рік

2 квітня 2021 року відбулося засідання ІІ пленуму обласного комітету Луганської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

На порядок денний були винесені питання:

  1. Про план роботи Луганського обкому Профспілки працівників освіти і науки України на 2021 р.

  2. Про використання профспілкового бюджету Луганського обкому Профспілки працівників освіти і науки України за 2020 рік.

  3. Про затвердження кошторису профбюджету Луганського обкому Профспілки працівників освіти і науки України на 2021 рік.

  4. Про зміни у Статуті Профспілки працівників освіти і науки України.

  5. Про делегування до складу Ради та Президії Федерації профспілок Луганської області.

Голова Луганського обкому Профспілки Сергій Севрюк доповів про ІХ З’їзд Профспілки та планування роботи на 2021 рік Луганського ОК Профспілки.

З інформацією про виконання профспілкового бюджету за 2018 рік та кошторис профспілкового бюджету на 2019 р. виступила Ольга Фадєєва – головний бухгалтер Луганського обкому Профспілки.

Юрисконсульт Жанна Ахмєдова проінформувала членів ОК про необхідність зміни назв міських та районних профспілкових організацій у відповідність до вимог Статуту Профспілки працівників освіти і науки України та проходження процедури державної реєстрації юридичної особи.

Розглядаючи останнє питання пленуму, члени обласного комітету Профспілки погодили кандидатури до складу Ради та Президії Федерації профспілок Луганської області.

Також на пленумі були обговоренні  питання затримки виплати заробітної плати у Широківській, Нижньотеплівській об’єднаних територіальних громадах, юридичні аспекти заключення строкових трудових договорів педпрацівників, які отримують пенсію за віком, щодо розширення інформаційного простору життєдіяльності організації в соціальних мережах та ряд інших важливих питань.

Луганська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори