Виїзні семінари-навчання для голів первинок навчальних закладів м. Чернівці

9 та 22 червня 2021 року, відповідно до плану роботи Чернівецької міської організації Профспілки працівників освіти і науки України, проведено виїзні семінари-навчання для голів первинних профспілкових організацій навчальних закладів м. Чернівці з питань оздоровлення освітян та їх дітей влітку 2021 року.

Голова Чернівецької міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Микола Еммануілович Зегрюк зосередив увагу на гострій необхідності оздоровлення освітян та їх дітей влітку 2021 року та розповів про організацію міською профспілкою відпочинку для спілчан в смт Затока Одеської області у липні-серпні п.р. з урахуванням обмежувальних заходів через COVID-19. Питання порядку денного викликало неабиякий інтерес та активне обговорення профспілковими лідерами.

М.Е. Зегрюк повідомив про залучення коштів з бюджету Чернівецької міської профспілки освітян на організацію оздоровлення, наголосив про важливість дотримання санітарно-гігієнічних норм та протиепідемічних правил як під час проїзду в автобусі, так і безпосередньо на базах відпочинку.

Також у ході семінару голови первинних профспілкових організацій розповіли про підсумки профспілкової роботи у І півріччі 2021 року.

Приємним є факт, що з нагоди закінчення навчального року більшість лідерів первинок організували екскурсійні поїздки для своїх колективів з залученням профспілкових коштів.

Заступник голови Чернівецької міської організації профспілки працівників освіти і науки Анна Леонідівна Гостєва наголосила про необхідність проведення таких культурно-масових та оздоровчих заходів, оскільки вони не тільки гуртують колектив і сприяють зміцненню морально-психологічного клімату, а й формують позитивний імідж профспілки.

Під час семінару профспілкові лідери м. Чернівці відвідали цікаві туристичні об’єкти Косівщини Івано-Франківської обл., куди в подальшому зможуть організувати екскурсійні поїздки для членів профспілки своїх первинних профспілкових організацій. 

 

Анна Гостєва, Чернівецька міська організація Профспілки

Фото – голова первинної профспілкової організації МЦНТТУМ Р.В. Дрожчаний 

Схожі публікації


Догори