Обласний семінар голів та бухгалтерів у Чернівцях

16 червня 2021 року, відповідно до плану роботи обласної організації Профспілки, відбувся семінар-навчання голів, бухгалтерів районних, міських, територіальних організацій Профспілки працівників освіти і науки з актуальних питань бухгалтерського обліку, податкової та фінансової звітності профспілкових організацій.

Голова Чернівецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Богдан Романович Чортик проінформував учасників семінару про завершення перереєстрації організаційних ланок Профспілки, окреслив проблеми і завдання членських організацій в умовах адміністративно-територіальної реформи, повідомив про підписання Угоди між Департаментом освіти і науки і обласною організацію Профспілки на 2021-2025 роки.

Головний бухгалтер обласної організації Профспілки Лариса Богданівна Лукій ознайомила учасників семінару з нововведеннями податкової служби, формуванням та подачею фінансової звітності профспілковими організаціями, новаціями веденням бухгалтерського обліку.

Юрисконсульт обласної організації Профспілки Василь Васильович Безручак ознайомив учасників семінару із засадничими рішеннями виборних органів Профспілки працівників освіти, щодо забезпечення статутної діяльності організаційних ланок Профспілки та змінами в поточному законодавстві України.

Під час семінару відбулась жвава дискусія з актуальних та важливих питань профспілкового бухгалтерського обліку, фінансової, податкової та іншої звітності.

Учасники семінару обмінялися досвідом роботи та підтвердили, що семінар був дуже корисний і збагатив їх новими знаннями, підвищив їх фаховий та професійний рівень, який допоможе в подальшій роботі.

На завершення семінару голова обласної організації Профспілки Б.Р. Чортик підкреслив, що набуті знання, здобутий досвід, живе спілкування дало максимальний ефект для розуміння проблем, які стоять перед профспілкою в сучасних умовах.

Всіх учасників семінару забезпечено інформаційними матеріалами для подальшого їх використання в повсякденній роботі.

Чернівецька обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори