Профспілковому навчанню – новий рівень

5-6 лютого 2022 року стартувала Школа профспілкового лідера Тернопільської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України першим навчальним модулем «Розвиток управлінських компетенцій профспілкового лідера».

Про завдання та основну мету проєкту розповіла голова Тернопільської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Людмила Мокей. 

Перший навчальний день слухачі Школи провели у роботі з Віталієм Копишем, керівником Центру освіти дорослих «Перспектива» навчального центру Федерації профспілок Чернігівської області, головою ГО «Інститут громадянської освіти і праці». Тренер допоміг їм визначитися з пріоритетними напрямами розвитку компетенцій профспілкового лідера, зрозуміти принципи ситуаційного управління в організації, освоїти деякі інструменти проведення корпоративного аудиту та отримати практичні поради з проведення нарад і зборів.

Завершився тренінговий день профспілковою навчальною вікториною.

Другий день навчального заходу провела тренерка-викладачка, експертка з питань соціально-трудових відносин ЦК Укрелектропрофспілки, викладачка Академії праці, соціальних відносин і туризму ФПУ Ганна Філь.

Загалом за увесь час роботи Школа профспілкового лідера учасники отримали корисні поради з питань ефективного управління організацією, налагодження дієвої комунікації у процесі профспілкової діяльності, у т.ч. під час конфліктних ситуацій.

Впродовж двох семінарських днів у навчальній авдиторії панувала атмосфера зацікавленості, бажання отримувати нові знання, корисні для подальшої профспілкової діяльності. Тому всі одностайно підтримали пропозицію очільниці обласної організації Людмили Мокей продовжувати навчання далі, використовуючи для цього, у випадку потреби, і можливості онлайн-платформ.

 Тернопільська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори