Миколаївщина: профспілка діє попри війну

З початку російської військової агресії Миколаївська обласна організація Профспілки активізувала свою діяльність у виконанні основних напрямів роботи.

Пріоритетними напрямами стали інформаційно-роз’яснювальна робота з профспілковим активом у зв’язку із змінами в трудовому законодавстві. З цією метою запроваджено проведення щотижневих нарад, семінарів із залученням відповідних фахівців. Також важливим стало надання благодійної  фінансової допомоги членам Профспілки, які постраждали внаслідок воєнної агресії.

Станом на 27 вересня 2022 року виділено 1 млн 890 тисяч гривень, а на 432 тисяч гривень – надано фінансову підтримку ЗСУ.

На виконання статутних вимог внесено зміни до Плану роботи обласного комітету Профспілки, проводяться планові засідання президії, семінари.

На початку навчального року для профспілкового активу області проведено семінар на тему: «Правила збереження життя і здоров’я учасників навчального процесу в умовах воєнного стану». 

27 вересня проведено засідання президії з питань:

– стан профспілкового членства в обласній організації Профспілки;

– про проходження медичних оглядів працівниками закладів освіти.

З 1 жовтня запроваджено в практику роботи обкому Профспілки зустрічі з профспілковим активом області в програмі ЗУМ з актуальних питань профспілкової діяльності.

Профспілка діє!

Віримо в Перемогу і підтримуємо наших спілчан.

  

Миколаївська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори