Навчаються фахівці профспілкових ревізійних комісій

Із 25 до 27 жовтня 2016 року у м. Полтава відбувається семінар голів ревізійних комісій обласних організацій, Київської міської ради Профспілки та членів контрольно- ревізійної комісії Профспілки працівників освіти і науки України.

Відкрили роботу заходу Голова Профспілки Георгій Труханов та Григорій Шумейко голова Полтавської обласної організації Профспілки. Очільник Профспілки, зокрема наголосив, що подібні навчання сприяють розвитку та вдосконаленню знань із планування контролю й аналізу та навичок для найкращого задоволення потреб організацій.

Основний акцент було зроблено на огляді чинного законодавства щодо діяльності неприбуткових організацій, правах та обов’язках членів ревізійних комісій і реалізації повноважень контрольно-ревізійними комісіями профспілкових організацій. Ці складні, але важливі теми розкрила начальник фінансового управління ЦК Профспілки Галина Щавінська. Зокрема, головний фінансист Профспілки закцентувала увагу на забезпеченні дотримання відповідних норм податкового законодавства у веденні бухгалтерської діяльності в організаціях.

У продовження семінару голова ревізійної комісії ЦК Профспілки Леонарда Ферманюк у своїй лекції розкрила основні аспекти проведення перевірок первинних організацій Профспілки.

На завершення заходу ще заплановано круглий стіл з обговорення актуальних питань контрольно- ревізійної роботи в профспілках, ознайомлення із роботою Диканьківського райкому Профспілки, Опішнянського колегіуму та Ковалівської школи-інтернат ім. Макаренка.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України
0
26 жовтня 2016
1 810

Схожі публікації


Догори