У змаганнях із плавання перемогли освітяни Київщини

23 квітня 2019 року підбито підсумки Всеукраїнських змагань з плавання серед працівників освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України.

Як уже повідомлялося, змагання з цього виду спорту проводилося вперше і участь брали команди із 9 регіонів України – Вінницької, Закарпатської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Сумської, Херсонської областей та міста Києва.

Урочисту частину закриття заходу заступник голови Любов Гарбаренко розпочала словами подяки за активну участь, за непідробні емоції та спортивний гарт! І перед хвилюючим моментом відзначення найкращих побажала усім учасникам впевнено йти до своєї мети, брати участь у змаганням і перемагати!

За традицією відзначили найстарших та наймолодших учасників спортивного свята. Так, наймолодшими учасниками змагань є: Наталія Терзі – вчитель зарубіжної літератури ЗОШ № 10  м. Вознесенська Миколаївської області та Аліса Кочемба – вчитель інформатики Ужгородської спеціалізованої школи №3. А найстарший учасник – Андрій Ковальчук – вчитель фізичної культури Великобичківського ліцею Закарпатської області.

Спочатку відзначили переможців та призерів в особистому заліку. ІІІ місце в особистому заліку серед жінок здобула Олена Лавренюк (команда Київської області). ІІ місце у Галини Руденко (команди міста Києва). І місце в особистому заліку виборола Юлія Добровольська (команда Київської області).

Серед чоловіків ІІІ місце в особистому заліку серед чоловіків посів Олександр Каліщук (команда міста Києва). ІІ місце у Євгена Іванушкіна (команда Київської області). І місце виборов Євген Масліков (команда Київської області). Усіх переможців нагороджено дипломами, медалями та подарунками від організаторів.

Далі відзначено було команди у змішаній естафеті. Так, ІІІ місце у змішаній естафеті посіла команда Сумської області, ІІ місце – у команди міста Києва. І місце у змішаній естафеті здобула команда Київської області. Усі команди нагороджено пам’ятними кубками.

За активну участь у змаганнях із плавання дипломом Профспілки працівників освіти і науки України відзначено команди Миколаївської та Львівської областей.

VI місце у командному заліку посіла команда Херсонської області. V місце у команди із Закарпатської області. IV місце у команди із Вінницької області.

Настала найщасливіша мить – нагородження переможців! ІІІ місце та бронзу в командному заліку Всеукраїнських змагань з плавання здобула команда Сумської області (представник команда – Людмила Гога).

ІІ місце та срібло отримала команда міста Києва (представник команди – Олександр Трофименко)

І місце і золотий кубок у чесні боротьбі виборола команда Київської області (представник команди – Олександр Остапенко).

Команди-переможниці нагороджено дипломами, кубками та грошовими винагородами у розмірі 3 тисячі 500 гривень, 4 та 5 тисяч (відповідно до почесного місця) а кожен учасник – отримав медаль.

Насамкінець заходу головний суддя змагань Борис Чернуха привітав усіх переможців побажав наснаги для нових звершень, добра й доброго здоров’я!

Дякуємо партнерам та співорганізаторам заходу – Комітету з фізичної культури та спорту Міністерства освіти і науки України, фізкультурно-спортивному комплексу Національного економічного університету імені Вадима Гетьмана!

Вітаємо освітян-переможців та призерів! Бажаємо миру, добра, успіхів та нових перемог!

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори