Визначено переможців змагань з футзалу серед членів Профспілки

Сьогодні, 16 травня 2018 року, на Всеукраїнських змаганнях із футзалу серед членів Профспілки працівників освіти і науки України відбулися фінальні ігри і було визначено переможців та призерів. Як уже повідомлялося, участь у заході взяли 17 команд із 15 регіонів країни.

Так, за переможні кубки змагалися команди із Вінницької області, Волинської, Житомирської, Запорізької, Закарпатської, Київської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Черкаської, Чернігівської областей та з міста Києва.

У Всеукраїнських змаганнях взяли участь 155 представників освітніх закладів та студентів закладів вищої освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України, серед яких: 66 – вчителів ЗНЗ, 15 – викладачів закладів вищої освіти; 3 – доценти; 23 – тренери ДЮСШ; 8 – працівники позашкільних закладів, 10 – профспілкові лідери.

Найприємніший момент вручення нагород разом із спортсменами розділили голова організаційного комітету, заступник Голови Профспілки Любов Гарбаренко і головний суддя змагань Микола Сергієнко.

Так, дипломами за активну участь було відзначено команди Черкаської, Закарпатської, Житомирської, Київської, Сумської, Волинської, Тернопільської, Миколаївської та Одеської областей. 

IV місце у Всеукраїнських змаганнях з футзалу посіла команда Рівенської області.

Переможцем Малого Кубку у Всеукраїнських змаганнях з футзалу визнано команду Полтавської області (капітан команди – Максим Остапець).

Кращим бомбардиром змагань (9 забитих м’ячів) став Сергій Тимчак – член команди Миколаївської області.

Кращим воротарем змагань Головна суддівська команді визнала Михайла Пришпетливого – члена команди Запорізької області, а кращим гравцем змагань – Сергія Батиршина – члена команди Вінницької області.

Змагання проводяться у двох окремих дивізіонах – «А» (працівники закладів освіти) і «Б» (студенти ЗВО), тому нагороджувалися команди відповідно до цих правил.

III місце у Всеукраїнських змаганнях з футболу у дивізіоні «Б» посіла команда студентів Чернігівської області (представник команди – Андрій Любенко).

II місце у студентської команди Одеської області (капітан команди – Віктор Головко).

I місце у Всеукраїнських змаганнях з футзалу здобула команда м. Києва (представник команди – Олександр Трофименко).

У дивізіоні «А» III місце та бронзу отримує команда міста Києва.

II місце і срібні нагороди у команди з Вінницької області.

I місце у запеклій боротьбі у Всеукраїнських змаганнях з футзалу серед працівників освіти – членів Профспілки виборола команда Запорізької області (тренер команди – Михайло Зайцев).

Команди обох дивізіонів нагороджуються кубками та дипломами, гравці – медалями та дипломами, а переможці – грошовими преміями.

Любов Гарбаренко у фінальному слові подякувала усім учасникам за яскраву, динамічну і чесну гру, а партнерам – за допомогу у організації та проведенні змагань і вручила Подяки від голови Профспілки працівників освіти і науки України ректору Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Віктору Андрущенку, керівництву спортивного комплексу університету та Голові Федерації футзалу міста Києва Миколі Сергієнку.

Щиро вітаємо переможців та призерів! Бажаємо наснаги та нових спортивних звершень! 


Турнірні таблиці: turnrn-tablic.pdf [90.5 Kb][56] Завантажити Переглянути документ онлайн  

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори