Національній службі посередництва і примирення – 21 рік

Профспілка працівників освіти і науки України щиро вітає Національну службу посередництва і примирення з 21-ю річницею від дня утворення.

Діяльність Національної служби в країні надзвичайно важлива у процесі становлення України як демократичної і правової держави. А злагоджена робота відділень у кожній області у питаннях запобігання виникненню колективних трудових спорів, конфліктів, їх прогнозування та сприяння своєчасному їх вирішенню правовим шляхом дозволяють знизити рівень соціальної напруги у трудових колективах підприємств, установ, організацій та забезпечити поліпшення стану соціально-трудових відносин в країні.

За ці роки Національна служба підтвердила, що дієвим механізмом ефективного запобігання та врегулювання трудових спорів.

Бажаємо Національній службі посередництва і примирення, усьому трудовому колективу міцного здоров’я, плідної роботи та невичерпної енергії. Адже саме від високого рівня фахівців НСПП, їх уважного і відповідального ставлення до людей, вміння швидко  приймати рішення починається довіра до основних інституцій держави.

Успіхів та нових вагомих здобутків задля соціального спокою та блага України!

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори