Готується «Бібліотечка голови профкому» про реформування трудового законодавства

В Україні на сьогодні законодавці наполегливо нав'язують лібералізацію трудового законодавства і прийняття Закону України «Про працю», де не передбачається врегулювання низки трудових правовідносин в одному кодифікованому документі – кодексі.

Певні відносини у сфері труда взагалі не матимуть врегулювання у законодавстві. Роль держави як гаранта законності при дотриманні трудових прав знівелюється за умови такої лібералізації.

Враховуючи відсутність в Україні спеціалізованих судів з розгляду трудових спорів, такий шлях реформування трудового законодавства призведе до негативних наслідків для людей праці.

Досвід зарубіжних країн, а саме Ізраїлю, Словенії, США, Франції та Швеції, які розробили свою систему врегулювання трудових відносин з урахуванням особливостей їх правових традицій, розкриють деякі їх переваги та недоліки, які будуть корисні при реформуванні українського трудового законодавства, цій тематиці присвячений черговий номер журналу «Бібліотечка голови профспілкового комітету»

«Профінформ» пропонує замовити додатковий наклад журналу «Бібліотечка голови профспілкового комітету» № 7–8/2020.

Вартість одного примірника – 20,00 гривень.

Доставка за рахунок замовника через відділення «Нової пошти» або самовивозом.

Замовлення приймаються (на бланку організації з пунктом «оплату гарантуємо») до 7.08.2020 за ел. адресою: profvisti@ukr.net (з поміткою «Замовлення журналу «Бібліотечка» № 7–8/2020).

Довідки за тел.: (044) 205-76-21 та (097) 245-63-85.

ПРОФІНФОРМ

Схожі публікації


Догори