Онлайн семінар фінансистів обласних організацій Профспілки

22 жовтня 2021 року відбувся онлайн семінар завідувачів фінансовими відділами – головних бухгалтерів обласних, Київської міської організацій Профспілки працівників освіти і науки України.

Тема семінару – «Аналіз змін до Наказу МОЗ «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів МОЗ України». Е-лікарняні. Як складається електронний листок непрацездатності».

Роботу онлайн-заходу відкрив Голова Профспілки Георгій Труханов, який поінформував про підсумки акції протесту профспілок і окреслив подальші дії організації щодо бюджетного законодавства на наступний рік та збереження усіх освітянських видатків.  

«Бажаю усім вам міцного здоров’я і плідної праці над досить складними і новими питаннями щодо є-лікарняних», – завершив своє слово очільник Профспілки. 

Продовжила семінар начальник фінансового управління ЦК Профспілки Галина Щавінська і поінформувала колег із організаційних ланок про основні зміни у нормативних актах щодо лікарняних. 

Учасники семінару проаналізували зміни до Наказу МОЗ №2086 «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів МОЗ України» та систематизували знання є-лікарняні разом із Оксаною Тарканій – доктором філософії в галузі економіки, сертифікованим аудитором. 


 

Фінансове управління ЦК Профспілки

Схожі публікації


Догори