Держбюджет-2012 має бути бюджетом розвитку і потребує перегляду – Президент України

Держбюджет-2012 має бути бюджетом розвитку і потребує перегляду – Президент УкраїниПрезидент України Віктор Янукович наголошує, що Державний бюджет на 2012 рік має бути бюджетом розвитку. Про це він заявив на зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій.

Глава держави висловився за доцільність перегляду чинного бюджету, вочевидь, вже навесні. «Ми домовились, що за результатами, скоріш за все, першого кварталу переглянемо той бюджет, який є», – сказав він. «…Є деякі питання, по яких я не згоден із цим бюджетом».

Водночас Президент наголосив, що Держбюджет, безумовно, є обов’язковим до виконання документом. «Вам треба дивитися на цей бюджет як на такий, який треба виконувати. І всі питання, які виникатимуть, вирішувати за рахунок цього бюджету», – сказав він, звертаючись до майбутніх місцевих керівників.

Глава держави особливо наголосив, що представники як центральної, так і місцевої влади мають докладати всіх зусиль для розбудови в регіонах у 2012 році об’єктів соціальної інфраструктури. «Вам треба добудувати соціальні об’єкти - лікарні, школи, дитячі садочки, подекуди відремонтувати об’єкти житлово-комунального господарства», – сказав він. В. Янукович підкреслив, що триматиме на особистому контролі виконання цього доручення.


За інформацією сайту Президента України
0
16 січня 2012
2 218

Схожі публікації


Догори