Новорічне свято для дітей членів профспілки

Черкаська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України  з дозволу Черкаської обласної військової адміністрації організувала новорічне свято для дітей членів освітянської Профспілки. Дуже хотілося, щоб дітки хоч на декілька годин поринули в різдвяну історію та відчули настрій новорічних свят. Але, на жаль, і тут довелося зіткнутися з викликами воєнного часу. 

Новорічний ранок відбувся в Черкаській обласній філармонії. Відкрив свято  чудовим музичним дарунком народний художній колектив вокальної студії «Карамель» Черкаської гімназії № 31 (керівник –  Світлана Сємілєткіна). Потім діток розважали кумедні сніговички та Святий Миколай.

Анатолій Стеценко, голова обласної організації Профспілки, привітав усіх присутніх і  вручив солодкі профспілкові подарунки.

Діти занурилися в казкову атмосферу, сміялися, танцювали, але пролунала повітряна тривога й організатори змушені були призупинити свято, і попросили дорослих та дітей перейти в укриття ТРЦ «Хрещатик-Сіті».

Лише через 2 години надійшов сигнал відбою повітряної тривоги і діти та дорослі змогли повернутися до зали для перегляду чарівної новорічної вистави за мотивами всіма улюбленої історії найвідоміших німецьких авторів-казкарів братів Грімм «Рапунцель. Новорічні дива».

Це феєричне шоу європейського рівня, неймовірно зворушливе та веселе, з мелодійними піснями, запальними танцями та самими непередбачуваними поворотами сюжету  влаштував міжнародний театр пригод і фантастики «Каскадер». 

Справжньою окрасою вистави стали бої на справжнісіньких лицарських мечах, акробатичні трюки, рукопашні бійки та екшен-сцени.

Актори завдяки тонкому ненав'язливому гумору, якісному музичному матеріалу, філігранній акторській грі подарували дітям і спілчанам святковий настрій, масу непідробних емоцій і вражень.

І новорічне свято, попри неприємні незручності воєнного часу, вдалося!

Дякуємо ЗСУ за можливість отримати позитив нашим дітям! 

Добро завжди перемагає зло! Віримо в новорічні дива та нашу перемогу! 

Все буде Україна!

 

Черкаська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори