Розширене засідання президії Запорізької обласної організації Профспілки

23 квітня 2024 року відбулося чергове планове засідання президії комітету Запорізької обласної організації Профспілки, за участю всіх голів районних, об’єднаних територіальних, міських організацій Профспілки, ППО закладів вищої освіти.

Головним питанням стала організація і проведення звітно-виборної кампанії в усіх ланках обласної організації Профспілки в 2024-2025 роках. 

Голова обласної організації Надія Гринь, член ЦК Профспілки, проінформувала учасників онлайн заходу про рішення і постанови V пленуму ЦК Профспілки щодо звітів і виборів та особливостей цього процесу під час воєнного стану. 

Заступник голови Юрій Юдін ознайомив учасників розширеної президії з термінами, статутними та інструктивними вимогами, основними положеннями проектів інструкції та методичних матеріалів про проведення звітів і виборів. Прийнята відповідна постанова з цього питання деталізувала у відповідності до Статуту та постанови V пленуму ЦК ППОНУ весь процес організації і проведення звітів і виборів.

У зв’язку з проведенням звітно-виборної  компанії було внесено відповідні зміни до річного плану роботи комітету на 2024 рік.

Розширена президія розглянула питання про організацію та проведення Тижня і Дня охорони праці, акцентувавши увагу на безпеці життєдіяльності в умовах військової агресії росії.

Члени президії розглянули питання про нагородження, надання матеріальної допомоги членам Профспілки.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні постанови. Усім учасникам направлено пакет документів. Президія стала стартовою лінією для початку важливого і непростого процесу звітів і виборів у обласній організації Профспілки.

 

Запорізька обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори