Трудове законодавство на контролі Профспілки

Трудове законодавство на контролі ПрофспілкиРайонний комітет Профспілки працівників освіти спільно з відділом освіти Новосанжарської райдержадміністрації провів семінар-навчання керівників навчальних закладів на тему: «Дотримання адміністраціями шкіл вимог трудового законодавства та Положення про атестацію педагогічних працівників».

Голова президії райкому Профспілки Валентина Кульчинська ознайомила присутніх з постановою президії ЦК Профспілки П-19-1 від 26.02.2013 р.

«Про організацію та здійснення громадського контролю виборними органами Профспілки за додержанням законодавства про працю в установах і закладах освіти Полтавської області», постановою президії Полтавського обкому Профспілки П-16 п.3. від 19.03.2013 р. «Про заходи по виконанню постанови ЦК Профспілки від 26.02.2013 р.» та зупинилася на питанні «Про організацію та здійснення громадського контролю первинними профорганізаціями за додержанням законодавства про працю в навчальних закладах району».

Зміст цих постанов та заходи щодо їх виконання направлені в кожну первинну профспілкову організацію.

У ході семінару проведено круглий стіл на тему: «Діяльність адміністрацій навчальних закладів щодо забезпечення вимог законодавства України про працю» та обмін досвідом.


В.Т.Кульчинська,
голова Новосанжарської районної організації Профспілки, Полтавська область


Трудове законодавство на контролі Профспілки

Схожі публікації


Догори