Свято добра й мудрості

    У пору золотої осені до тих, хто оре педагогічну ниву, засіваючи її добірними зернами розумного, доброго і вічного, прийшло професійне свято – День працівників освіти. У приміщенні залу РНД «Просвіта» відбулися урочистості, присвячені Дню працівників освіти.

Слова палкої любові до свої учителів линули з дитячих уст, а  найкращі запашні квіти осені були подаровані всім освітянам.

З професійним святом всіх, хто причетний до навчання й виховання майбутнього покоління найпрекраснішими, найщирішими словами, що линули з глибини душі і чистого серця привітали педагогів Горохівщини   голова районної держадміністрації Любов Матвєєва, заступник голови районної ради Віталій Клемба, Горохівський міський голова Віктор Годик, голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки Євгенія Карп’як і начальник відділу освіти, молоді та спорту Горохівської РДА Віктор Білик.

Вони вручили Почесні грамоти великій групі освітян, які невтомно працюють, віддано служать улюбленій справі, а також ветеранам педагогічної праці, Заслуженим учителям України. Із хвилюванням і оплесками запрошувались на сцену вчителі, які виконували свій громадянський обов’язок у зоні АТО, їм було оголошено Подяки та вручено премії.

Завершилися урочистості величним концертом, який  підготував народний аматорський колектив профспілок України «Освітянка». Звучали щирі побажання миру, безпеки, стабільності та єдності, здібних учнів, що прославлять рідний  Горохівський  край.

Колектив «Освітянка» 30 вересня 2016 року також  подарував чудовий настрій своїм колегам Ратнівського району, вітаючи їх концертною програмою із професійним святом 30 вересня 2016 року.

 

Горохівська районна організація Профспілки, 

Волинська область 

Схожі публікації


Догори