Очікування освітян Херсонщини – справдилися

Шкільний дзвоник 1 вересня 2017 року сповістив освітян області не лише про початок нового навчального року, а нагадав членам Херсонської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, що на них чекають випробування в рамках ХІ Спартакіади.

25 команд, понад 300 учасників, зібралися 7-9 вересня 2017 року на базі дитячого санаторію «Чайка» смт Лазурне Скадовського району, щоб визначити найспритнішого, найсильнішого, найвлучнішого.

Делегації очолювали начальники відділів освіти, голови районних, міських, територіальних організацій Профспілки.

Програма змагань була насиченою і складалась з таких видів спорту: міні-футбол, пляжний волейбол, настільний теніс, шашки, загальна фізична підготовка, перетягування канату.

Воля до перемоги, бажання вибороти призове місце – ось мета,з якою приїхали всі учасники змагань. У загальнокомандному заліку призові місця розподілились таким чином:

  • І місце – Каховський район;

  • ІІ місце – Великоолександрівський район;

  • ІІІ місце – Бериславський педагогічний коледж ім. В.Ф.Беньковського.

Переможці у змаганнях з видів спорту були нагороджені дипломами та цінними подарунками. Переможці та призери в командному заліку поповнили свої скарбнички досвіду дипломами, кубками, медалями.

Та найголовніше, заради чого всі зібралися на морському узбережжі – це зустрічі, можливість живого спілкування, обмін досвідом. І як завжди головна перемога залишилась за змістовним словом – ДРУЖБА!

 

Херсонська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори