Університет Шевченка підписав Угоду з Держслужбою зайнятості

8 червня 2018 року в Головному корпусі Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулося підписання Угоди про співробітництво між Державною службою зайнятості України та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка. Її підписали ректор КНУ академік Леонід Губерський та в.о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко.

Сторони виходять із того, що інтересам кожної з них відповідає реалізація проектів у сфері сприяння зайнятості молодих фахівців, інформування студентів Університету про стан і основні тенденції локального ринку праці, в тому числі, попит і пропозиції на робочу силу, вимоги роботодавців до шукачів роботи, діяльності, спрямованої на створення нових робочих місць, проведення системи заходів щодо соціального захисту молоді.

Угодою, зокрема, передбачена спільна організація, проведення та участь у презентаціях роботодавців, тренінгах, семінарах, практичних заняттях, круглих столах, науково-практичних конференціях, дослідженнях з метою сприяння у працевлаштуванні студентів та випускників Університету. Перелік видів співробітництва та обов’язків сторін не є вичерпним і може бути доповнений або переглянутий за згодою сторін, що оформляється додатковими угодами.

Угода набуває чинності з моменту підписання.

Прес-центр КНУ імені Тараса Шевченка

Схожі публікації


Догори