Пленум Горохівської районної організації Профспілки

Нещодавно в Будинку дитячої та юнацької творчості м. Горохів відбувся УІІІ пленум Горохівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України. На пленумі розглядались питання:

– про стан виконання Угоди між відділом освіти, молоді та спорту Горохівської РДА та районною профспілковою організацією на 2017-2021 роки за 2017-2018 роки;

– про укладання Угоди між Горохівською районною організацією профспілки працівників освіти і науки та Городищеською сільською радою;

– про виконання профбюджету за 2018 рік та затвердження бюджету на 2019 рік;

– про затвердження плану роботи комітету районної організації профспілки на 2019 рік.

У роботі пленуму брали участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Горохівської РДА В.І. Білик та начальник гуманітарного відділу Городищенської сільської ради Т.І. Міндюк.

 З інформацією про виконання районної Угоди за 2017-2018 роки заслухали начальника відділу освіти молоді та спорту В.І. Білика та голову Горохівської організації Профспілки Є.В. Карп’як.

В обговоренні участь взяли начальник гуманітарного відділу Городищенської сільської ради Т.І. Міндюк, голова профкому ЗОШ І-ІІІ ст. с. Колодеже Г.В. Слободянюк, голова профкому ЗОШ І-ІІ ст. с. Ощів В.Я.Новосад.

За результатами моніторингу та аналізу пленум дав задовільну оцінку виконання угоди в 2017-2018 рр. Більшість пунктів Угоди виконано.

На пленумі обговорювалося питання фінансування освіти, роботи НУШ, оздоровлення та відпочинку спілчан у 2019. Було внесено доповнення до двох пунктів Положення про преміювання працівників.

За усіма питаннями порядку денного приймалися відповідні рішення. Укладено Угоду з Городищенською сільською радою.

Горохівська районна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори